Θεατρικό Τμήμα Ανηλίκων Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας

Κυριακή, 30 Ιούνιος 2013

Με μία εξαιρετική απόδοση της κωμωδίας του Αριστοφάνη «Εκκλησιάζουσες», από το Θεατρικό Τμήμα Ανηλίκων Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, έπεσε η αυλαία των θερινών εκδηλώσεων του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013 στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη»

 

Με απόλυτη επιτυχία ανταποκρίθηκαν στο δύσκολο έργο τους οι μικροί ηθοποιοί του Θεατρικού Τμήματος του Εργαστηρίου Πολιτισμού & Τεχνών Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας και απέδωσαν την κωμωδία του Αριστοφάνη, «Εκκλησιάζουσες», Η παράσταση «Εκκλησιάζουσες», που παραμένει πάντα επίκαιρη, ο ευφάνταστος, πηγαίος και κριτικός λόγος του Αριστοφάνη «στολίστηκε» με το ταλέντο των παιδιών και την καθοδήγηση του Γιώργου Ματαράγκα. Η σκληρή δουλειά των συντελεστών, η αγάπη για το θέατρο και το μεράκι έκλεψαν την παράσταση στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου «Μελίνα Μερκούρη».

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας κ. Γ. Δρίκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γ. Σαμπάνης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΜΕ κ. Ι. Λινάρδος και ο δημοτικός σύμβουλος Μ. Βασιλείου.

 

Οι συντελεστές της παράστασης

Έπαιξαν με σειρά εμφάνισης:

ΠΡΑΞΑΓΟΡΑ : Δέσποινα Καραμπίστη
ΒΛΕΠΥΡΟΣ: Κωνσταντίνος Βασιλάκος
ΧΡΕΜΗΣ: Χάρης Σαρανιέζει
ΣΩΣΤΡΑΤΗ: Κατερίνα Λίγγου
ΔΡΑΣΗ: Κατερίνα Σούλιαρη
1Η ΚΟΠΕΛΑ: Μαρία Μαυρομήτρου
2Η ΚΟΠΕΛΑ: Σπυριδούλα Κανάκη
3Η ΚΟΠΕΛΑ: Μυρτώ Συλεούνη

Σκηνικά : Τα παιδιά

Κουστούμια: Βεστιάριο

Ήχος & φωτισμοί: Σπύρος Βερούτης